Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences.

Goede reis, ontspannen arriveren.

„In het donker zijn alle katjes even grauw“ – en helaas nagenoeg al het andere ook. Het feit dat in het donker de meeste zaken minder goed voor uw ogen te onderscheiden zijn, veroorzaakt stress een gevoel van onzekerheid voor menig automobilist die 's nachts rijdt. In samenhang met een verminderde opmerkzaamheid met een minder duidelijke helderheid worden onze pupillen in het donker groter, welke ze gevoeliger maakt voor lichtreflecties en glinsteringen. 

Onze oplossing: SEIKO DRIVE.


Geoptimaliseerd glas design alleen voor uw ogen

Het maakt niet uit, of u nu unifocale of multifocale glazen heeft. Met SEIKO DRIVE glazen heeft u een product wat u perfect als bestuurder in het verkeer ondersteunt.

SEIKO DRIVE voor unifocale glazen geeft u het ver weg zicht met extra helderheid en elimineert verdraaiingen tot aan de randen van uw glazen.

SEIKO DRIVE X voor multifocale glazen die u tevens een helder zicht bieden zodat u uw navigatiedetails binnen/op uw voertuig scherp kunt blijven zien.

 

SEIKO
DRIVE SPOT

PLAY


SEIKO RCC (RoadClearCoat)

EEN SPECIALE COATING VOOR GLINSTERVRIJ ZICHT

Technische vooruitgang betekent nieuwe uitdagingen voor uw ogen: het verbeterd zicht door middel van moderne Xenon en LED koplampen, verhoogt de licht dichtheid en licht sterkte. Voor heel wat mensen zijn deze koplampen qua lichtintensiteit stukken sterker als ook meer verblindend.

Onze nieuw ontworpen speciale SEIKO RCC coating is het antwoord op dit probleem: het reduceert de belichting en bijbehorende schitteringen aanzienlijk, van het tegemoetkomende verkeer, natte oppervlakken en andere bronnen.  Om u een helder zicht te geven en u veilig en ontspannen naar uw plaats van bestemming te brengen.

FIND YOUR LOCAL SEIKO SPECIALIST!

Search