Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences.

 

 

Sport en mode glazen op sterkte


Het is uw sport. Uw stijl. U beslist wat u er mee doet. U u beslist ook hoe u daarbij er uit ziet.

SEIKO GECURVEDE glazen laten u hierbij de keuze, ongeacht uw glassterkte of vorm van uw bril. Met SEIKO High Curved Technology (HTC) bieden wij u de glazen die u nodig heeft. In elke vorm en voor elke gelegenheid.

Kies uit meer dan 200 kleuren, kies één van onze vijf prachtige spiegelcoatings. Kies de look die bij u past met behulp van SEIKO glazen.

 

Scherp zicht met stijl

Een scherp zicht is noodzakelijk in elk seizoen van het jaar. SEIKO Curved en Curved X stellen u in staat met unifocale of met multifocale glazen tijdens het sporten of recreëren niet te hoeven inboeten aan uw look, comfort of kwaliteit. Van nu af aan wordt uw eigen stijl niet meer door uw oogsterkte bepaald.

 

 

 

Het is een kleurrijke wereld

Met meer dan 200 verschillende kleuren en verdere fotochromische en gepolariseerde opties, zijn er bijna oneindige mogelijkheden om uw individuele look te creëren. Kies uw ideale bril, welke perfect is aangepast aan uw doel en locatie.

 

 

 

Film bekijken

Plezier, actie, inspiratie - My SEIKO CURVED! Live uw stijl en individuele sport zonder compromissen te hoeven maken!
MEER >>

 

Scherp zicht met stijl

Een scherp zicht is noodzakelijk in elk seizoen van het jaar. SEIKO Curved en Curved X stellen u in staat met unifocale of met multifocale glazen tijdens het sporten of recreëren niet te hoeven inboeten aan uw look, comfort of kwaliteit. Van nu af aan wordt uw eigen stijl niet meer door uw oogsterkte bepaald.

 

Het is een kleurrijke wereld

Met meer dan 200 verschillende kleuren en verder fotochromische en gepolariseerde opties, zijn er bijna oneindige mogelijkheden om uw individuele look te creëren. Kies uw ideale bril, welke perfect is aangepast aan uw doel en locatie.

U GAAT GEGARANDEERD SCHITTEREN!

De SEIKO Spiegelglazen collectie is een nieuw hoogtepunt binnen de SEIKO Modewereld. Combineer één van onze vijf buitengewone spiegelcoatings met gekleurde glazen van uw keuze en creëer uw persoonlijke glazen. Voor een individuele, trend look van uw zelf.

SEIKO HCT – Hi-Tech voor een natuurlijke kijkervaring

De sleutel tot een onberispelijke, natuurlijke kijkervaring is SEIKO High Curved Technology (HCT):

 

Deze geavanceerde technologie optimaliseert het ontwerp van het glas voor monturen met extreme curves, door gebruik te maken van individuele parameters van de drager. Het resultaat: haarscherp zicht voor unifocale en multifocale glazen voor een perfect natuurlijke kijkervaring tijdens het sporten en recreëren.

FIND YOUR LOCAL SEIKO SPECIALIST!

Search