Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences.

 


SEIKO's EasyScan

Zijn uw ogen in goede conditie?

Registreer hier

...en win een
SEIKO horloge!

Binnenkort

Uw SEIKO specialist heeft het antwoord binnen 3 minuten


Onze ogen zijn een wonder van de natuur: we zijn in staat om ongeveer 150 verschillende kleuren zichtbaar licht te onderscheiden en die te laten overeenkomen met een half miljoen kleurenpercepties. 80 % van de menselijke waarneming worden via de ogen naar onze hersenen doorgestuurd. Dit is waarom een goed zicht zo essentieel is. Hoe behoudt u uw gewaardeerde zicht van uw ogen het beste? Het toverantwoord hierop is een vroege diagnose! Middels de Vlugge Ogenscan heeft u daar binnen 3 minuten het antwoord op of uw ogen gezond zijn.

Hoe werkt de EasyScan?

Aangenaam en gemakkelijk binnen 3 minuten: zonder te moeten wachten voor een afspraak bij de oogarts! Zonder oogdruppels die nodig zijn om uw pupillen te vergroten! Meer betrouwbare afbeeldingen van uw netvlies waarnemingen naar uw oog toe. 

Meer>>

Welke veranderingen van zichtsvermogen worden bedoeld?

Een vroege diagnose van veranderingen aan uw gezichtsvermogen is de sleutel tot het succesvol bieden van visuele ondersteuning aangaande uw kwaliteit van leven en onafhankelijk kunnen blijven zijn tot op hoge leeftijd.  

Meer>>

"Bederf uw ogen niet!"

…, Dit zeiden ouders vroeger dikwijls wanneer we te dichtbij het t.v. scherm zaten. De gemiddelde Europeaan spendeert 7,7 uur gemiddeld per dag met het kijken naar elektronische schermen zoals smartphones, PC beeldschermen. Hoe is dat bij u het geval? 

Meer>>