Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences.

Zijn uw ogen in goede conditie?

 

 


SEIKO EasyScan

Zijn uw ogen in goede conditie?

Heeft blauw beeldscherm licht uw netvlieshuid aangetast?
VOORHEEN

NU

EasyScan laat sporen zien van fel blauw beeldscherm licht dat achterblijft op uw netvlieshuid.

Smartphones, tablets, PC's en HD televisies: al deze elektronische apparaten, welke een grote rol in ons dagelijks leven spelen, zenden blauwe golflichtstralen uit. Ze bevatten tevens hoogenergetisch zichtbaar blauw licht uit (HEVBL) dat vermoeide ogen, hoofdpijn en uitputting kan veroorzaken.


(Bron: The market research institute Ipsos MORI heeft 5.000 Europeanen tussen 18 en 65 jaar oud geënquêteerd om te achterhalen welke technische apparaten ze zoal gebruiken, als ook naar hun lifestyle. De basis van dit onderzoek: 1.000 volwassenen tussen 18 en 65 jaar in Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje. Periode: april 2014.)


Al lang algemeen bekend is dat bepaalde blauwe golflichten schadelijk zijn voor het weefsel van het netvlies.

Ze blokkeren de aanmaak van serotonine, welke o.a. slaapcyclus, binnenoogdruk en het brandpunt van het netvlies reguleert. Dat laatste zorgt voor een grote belasting op de ogen, welke vermoeidheid en bijziendheid veroorzaakt.

Verscheidene recentelijke studies tonen eveneens aan dat zuurstofschade aan het pigmentweefsel van de netvlieshuid wordt versterkt door fel blauw licht en zelfs aanzet kunnen geven tot een snellere aanvang van slijtage van het netvlies.

(Karpecki, 2014, Schepens Eye Research Institute and Harvard University)

Omdat het UV licht zijn weerslag op uw netvlieshuid heeft, presenteert uw SEIKO Specialist met behulp van een iPad en de SEIKO Digital MultiTool u ter plekke van advies!

Met hoog energetisch zichtbaar licht is de hoog frequentie licht in het violet/blauwe spectrum van 400 tot 500 NM, in het voor menselijk oog waarneembare deel (Bron: Wikipedia, bit.ly/1NiRQbW).

Blauw licht versnelt het verouderingsproces van uw ogen