Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences.

 

EINDELOZE
MOGELIJKHEDEN

PROBEER HET NU ZELF UIT:
DE NIEUWE ONLINE CONFIGURATOR

SEIKO Xchanger

Welkom bij de toekomst van sportzicht: individueel gestyled, hoge functionaliteit en perfect aangepast aan de drager. Welkom bij de SEIKO Xchanger!


Op de laatste Noorder graad

Dixie Dansercoer neemt zijn handgemaakte SEIKO Xchanger zonneglazen mee naar de Noordpool. Dixie Dansercoer's werk is iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen: hij is een Poolonderzoeker. Hij  heeft verschillende succesvolle recordbrekende expedities zowel naar de Noord- als ook naar de Zuidpool volbracht. Thans begeleidt Dixie kleine groepen moedige reizigers naar beide Polen.

Meer >>

Een perfecte symbiose

Een perfecte look, perfecte pasvorm en perfect zicht - dat tezamen en nog veel meer maakt een SEIKO Xchanger. U kiest de maat en kleur van uw montuur. SEIKO zorgt er voor dat u het allerbeste zicht ermee verkrijgt. Of u nu unifocale of multifocale glazen heeft of zelfs geen glazen op sterkte wilt. Daarbij kunt u kiezen uit de montuurkleur, type glasfilter en glaskleur (al dan niet met spiegelcoating) uit meer dan 200 mogelijkheden. 

Voor uw persoonlijke sportbril.

SEIKO Xchanger: feiten en cijfers

  • 5 maten ( xs - s - m- l - xl)
  • 2 brilpoten
  • 3 inclinaties
  • ingebouwd ventilatie systeem
  • 8 kleurencombinaties (zwart, wit, blauw, rood, oranje, paars, geel en bruin)
  • 5 spiegelcoatings: groen, blauw, rood, goud of zilver
  • unifocaal, multifocaal of zonder voorschrift
  • meer dan 200 kleur- en filter opties

Kies uw persoonlijke SEIKO Xchanger

Tijd voor actie! Creëer zelf uw eigen SEIKO Xchanger: kies uw kleuren en glazen middels de online configurator*. Laat u inspireren middels enkele voor geselecteerde SEIKO Xchangers of start van voren af aan en stel zelf de glazen samen die u altijd al wilde hebben. Eindeloze mogelijkheden. Geniet er van!

 

DE NIEUWE ONLINE CONFIGURATOR


Goud voor de SEIKO Xchanger

Een feest voor de hele “familie“: SEIKO medewerker vanuit heel Europa vierden de overwinning  van het winnen van de “Silmo d’Or“ in Parijs, Frankrijk, op de Silmo Beurs 2015. Bij de eerste presentatie op het internationale podium, won de SEIKO Xchanger het van diverse gerenommeerde tegenstanders.

Het is opwindend om af te wachten wat 2017 nóg meer zal brengen voor de SEIKO Xchanger!

FIND YOUR LOCAL SEIKO SPECIALIST!

Search


Bent u een opticien en geïnteresseerd in de SEIKO Xchanger?
Verkrijg meer informatie nu !