Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences.

 

EINDELOZE
MOGELIJKHEDEN

Op de laatste Breedtegraad

Dixie Dansercoer neemt zijn op maat gemaakte SEIKO Xchanger Zonneglazen mee naar de Noordpool

Dixie Dansercoer’s werk is iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen: hij is een Poolonderzoeker. Dixie heeft verschillende succesvolle recordbrekende expedities zowel naar de Noord- als ook naar de Zuidpool volbracht. Thans begeleidt hij kleine groepen moedige reizigers naar beide Polen.


To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video!


Een goed ontwerp is het aller belangrijkst in een extreme omgeving, zoals Dixie ervaart. Standaard zonneglazen laten meestal een stukje fatale ruimte (ten minste, voor poolreizigers) open tussen het gezicht en het montuur. Dit model heeft juist een hele hoge neusbrug, waarmee dát wordt voorkomen. Materialise  en SEIKO Optical, tezamen met Hoet Design Studio, hebben gezamenlijk het model van de SEIKO Xchanger sports eyewear ontworpen. Daarmee hebben ze een prestigieuze internationale prijs gewonnen: een compleet naar klantenwens aan te passen 3D geprint montuur zonneglazen. Dat bood de perfecte oplossing voor Dixie’s probleem en voldeed tevens aan al zijn wensen.

Materialise nam de gelegenheid om thuis met hem te praten over zijn ervaringen met de SEIKO Xchanger zonneglazen. Want Dixie is maar heel weinig thuis in zijn huis in België.

Bekijk het complete interview van de Materialise blog of stel zelf uw eigen SEIKO Xchanger samen!