Information about Cookies On This Site

We use cookies on the site for our own business purposes including keeping track of your preferences.


KWALITEIT GEMAAKT
IN JAPAN

Brengt kwaliteit in uw dagelijks leven

U bent onze drijvende kracht


SEIKO ontwikkelt geen brillenglazen in het belang van de techniek, maar om uw leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. En onze doelen blijven onveranderd: Al onze producten en diensten staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk personeelslid wereldwijd draagt aan deze filosofie dagelijks bij.

Kwaliteit zit in de familie

Elk brillenglas is gemaakt met ruim 90 jaar ervaring in het produceren van brillenglazen. De kennisuitwisseling met gerelateerde SEIKO divisies, zoals horloges en tijdsregistratiesystemen, is op zijn minst van gelijke waarde. Tot en met vandaag, zijn vele prijswinnende ontwikkelingen tot stand gekomen dankzij deze familie van bedrijven.

Kwaliteit kent geen grenzen

Wilt u een brillenglas dat combineert bij uw kleding? Randloze brillenglazen in plaats van dikke minus glazen? Waar anderen hun grens bereiken, zal het SEIKO Xception team een oplossing vinden om aan de wens van de klant te voldoen. Middels de krachtige combinatie van de meest recente techniek en individueel vakmanschap.

Meer >>

Kwaliteit is precisie

Wist u dat elk brillenglas diverse processen ondergaat - soms zelfs in een compleet steriele omgeving - totdat het in uw montuur is gemaakt? Kijkt u naar onze fascinerende reis van het productieproces van het vervaardigen van een brillenglas.

Meer >>

Zie het SEIKO logo en u beseft dat het topkwaliteit is

Het SEIKO logo is een kwaliteit kenmerk om trots op te zijn. Indien u wilt, kan uw opticien een subtiele gravering in uw brillenglas laten slijpen, ter aanduiding van een merkproduct zonder dat het uw zicht vermindert.

Meer >>